Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand, după excluderea soțului din USR: Suntem o familie unită, care nu poate fi intimidată de nicio greutate - VIDEO

Clotilde Armand, după excluderea soțului din USR: Suntem o familie unită, care nu poate fi intimidată de nicio greutate - VIDEO

Clotilde Armand, după excluderea soțului din USR: Suntem o familie unită, care nu poate fi intimidată de nicio greutate - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    18 Dec 2016   •   08:12

Vicepreşedintele USR Clotilde Armand şi soţul său, Sergiu Moroianu, proaspăt exclus din partid, au postat un filmuleţ pe Facebook în care afirmă că sunt o familie unită, care nu se lasă intimidată de nicio greutate, ei exprimându-şi speranţa că vor putea discuta cu colegii lor din USR.

”Suntem o familie unită, care nu se lasă afectată sau intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum”, precizează Clotilde Armand, potrivit News.ro.

La rândul său, soţul ei spune: ”Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum scopurile şi interesul USR am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”.

”Eu cred că este o neînţelegere, nu am putut să discutăm cu colegii noştri, s-au grăbit foarte tare (...) Sper că o să avem ocazia să discutăm”, mai spune şi Clotilde Armand.

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora ”echipa de comunicare/campanie” a USR  ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunțat sâmbătă că soțul Clotildei Armand, Sergiu Moroianu, membru al comisiei de arbitraj în Uniunea Salvaţi România, a fost exclus din partid, cu votul unanim al conducerii.

Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că excluderea soţului ei Sergiu Moroianu din USR este ”o decizie greşită”, spunând că totul a început de la ”o decizie greşită a lui, care a creat o decizie greşită a Biroului Naţional”.

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a acuzat echipa de comunicare/campanie a USR că ''a asociat imaginea USR cu activiştii lgbt şi cu Soros'' a declanşat o campanie de denigrare şi sabotaj la adresa soţiei sale, Clotilde Armand, ''principalul vector de imagine al USR în teritoriu''.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand USR excludere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close