Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, despre demisia lui Florin Iordache

Codrin Ștefănescu, despre demisia lui Florin Iordache

Codrin Ștefănescu, despre demisia lui Florin Iordache
de S.T.    |    10 Feb 2017   •   17:31

Secretarul general adjunct al PSD a spus, la B1TV, că nu se aștepta ca Florin Iordache să demisioneze din funcția de ministru al Justiției.

„Dacă această demisie vine după discuția cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, atunci o să fim puțin dezamăgiți. Dacă domnul Grindeanu a făcut presiuni, vreau să-i spun că presiunile sunt făcute peste capul partidului și ce credem noi la nivel național. Dacă demisia domnului Iordache vine ca urmare a deciziei lui proprii, din cauza presiunilor din ultima perioadă, atunci îl înțeleg pe domnul Iordache și este foarte normal să mergem mai departe cu un nou ministru”, a declarat Ștefănescu.

Întrebat dacă partidul ar trebui consultat de premier în ceea ce privește succesorul lui Florin Iordache la conducerea ministerului Justiției, Codrin Ștefănescu a răspuns: „Domnul Grindeanu este obligat prin funcția lui să ne întrebe, pentru că PSD și ALDE au dat acest guvern, domnul Grindeanu nu este ales acolo pe persoană fizică. PSD l-a propus pe domnul Grindeanu, el ține cont de programul de guvernare și promisiunile pe care le-am făcut românilor. Deocamdată, demisia domnului Iordache, pe mine mă nedumirește”.

„Este posibil să se ia orice fel de decizie”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: Ana Birchall nu e deloc încântată că trebuie să se ocupe și de ministerul Justiției

„Mi-a spus că a luat singur decizia de a demisiona. Eu îl apreciez foarte mult pe Florin Iordache. A avut curaj(...). Cred că nu există niciun fel de motive de  îngrijorare în momentul de față”, a spus Codrin Ștefănescu, vineri, la Antena 3.

„Am vorbit și cu premierul. Mi-as spus că e decizia cu care Florin Iordache a venit”, a mai spus Ștefănescu.

Potrivit lui, Ana Birchall „nu e deloc încântată că trebuie să se ocupe și de ministerul Justiției”.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close