Antena 3 CNN Politică Congres UNPR, la un salon de nunți. Pentru scaunul lui Oprea, candidează un croitor şi un instructor auto

Congres UNPR, la un salon de nunți. Pentru scaunul lui Oprea, candidează un croitor şi un instructor auto

Congres UNPR, la un salon de nunți. Pentru scaunul lui Oprea, candidează un croitor şi un instructor auto
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    25 Mar 2016   •   17:04

UNPR pare în derivă după ultimele lovituri primite. Liderii partidului se vor reuni sâmbătă în Conferinţa Naţională pentru a-şi alege preşedintele, însă ceea ce se dorea un eveniment fastuos s-a transformat într-o şedinţă care va avea loc într-un salon de nunţi. 

Congresele partidelor au loc de obicei la Palatul Parlamentului sau la Sala Palatului, însă, după ce au fost şocaţi de reţinerea lui Neculai Onţanu de către DNA, UNPR-iştii au optat pentru soluţia cea mai ieftină, deşi aflată la marginea capitalei - salonul de nunţi Aurrum.

Acolo îşi vor alege noul preşedinte, funcţie pentru care a fost indicat ca preferat de către Gabriel Oprea deputatul Valeriu Steriu. Însă au apărut şi doi contracandidaţi exotici, foşti parlamentari PP-DD.

Unul este senatorul Ion Iovescu, instructor auto de meserie, remarcat în Parlament prin revelaţiile sale mistice. Iovescu a trecut de curând la baptism, susţinând că a avut o revelaţie şi că nu mai simte ură: „Am luat această decizie de frică, de frică de Dumnezeu. Eu acum cred în dragoste, nu mai simt ură. Am avut o revelaţie înainte de alegeri, am ştiut că o să fiu senator şi că Dumnezeu va avea grijă de mine".

Celălalt fost PPDD-ist care candidează la funcţia eliberată de Oprea şi de Onţanu este un senator care are o fabrică de confecţii unde realizează rochii de mireasă. Este vorba despre Iulian Cristache, care conduce un salon de modă în Piteşti. Fiica sa este creator de rochii de mireasă în Marea Britanie, iar rochiile sunt realizate la fabrica senatorului, condusă chiar de acesta.

Înainte de marele congres, UNPR a emis un comunicat în care arată că „până în momentul în care o instanță de judecată va decide altfel, Neculai Onțanu este nevinovat".

Primarul Neculai Onțanu s-a predat vineri, după ce judecătorii i-au dat mandat de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. El este acuzat că a primit mită un teren.

Primarul sectorului 2 Neculai Onţanu a fost reţinut miercuri seară de procurorii DNA, într-un dosar de corupţie în care a fost arestată şi avocata Loredana Radu, fosta avocată a lui Victor Ponta şi apărătoarea unchiului ei, Gabriel Oprea.

Citiți și Cine este Loredana Radu, avocata urmărită în dosarul lui Onțanu. Trei lucruri pe care nu le știai despre ea

×
Subiecte în articol: UNPR Congres Valeriu Steriu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close