Antena 3 CNN Politică Cozmin Guşă: Dacă s-ar face un control psihiatric la Cotroceni, mulţi ar zbura! (VIDEO)

Cozmin Guşă: Dacă s-ar face un control psihiatric la Cotroceni, mulţi ar zbura! (VIDEO)

Cozmin Guşă: Dacă s-ar face un control psihiatric la Cotroceni, mulţi ar zbura! (VIDEO)
Sursa foto: Sinteza Zilei
07 Oct 2009   •   22:57

Cozmin Guşă, Cătălin Avramenscu şi Andrei Marga au participat la emisiunea Sinteza Zilei, în calitate de susţinători ai candidaţilor la alegerile prezidenţiale.

Cozmin Guşă şi Cătălin Avramescu au făcut schimb de replici acide. ?Eu simt că mă badjocoreşte. La o întrebare directă, dânsul vorbeşte despre cu totul altceva ca să nu ne putem concentra la subiect?, a spus Cozmin Guşă. ?Cred că are nevoie de un ceai de tei, să se liniştească?.

Comentariile nu s-au oprit aici. Cozmin Guşă a mai declarat: ?Sunt gata să pariez că dacă s-ar face un control psihiatric la Cotroceni, multi dintre dumneavoastră aţi zbura!?

?Dacă Traian Băsescu mai avea nevoie de un accident istoric, acest accident este domnul Avramescu?, a mai spus Cozmin Guşă referitor la susţinătorul lui Traian Băsescu.

?Guşă a venit pentru bufonerie in emisiune. Genul ăsta de declaraţii se fac în maieu?, a replicat Cătălin Avramescu.



Profesorul Andrei Marga a comentat remarca făcută de publicaţia Le Monde, potrivit căreia România se scufundă în criză. El a apreciat că remarca este corectă. ?Nu cred ca democraţia românească îşi face bine atacând Parlamentul, deşi atacarea e de bonton în contextul politic. Executivul are rolul cheie în România. România are nevoie de o schimbare politică urgentă?.

?Problema cea mai mare este că nimerni nu reuşeşte să găsească o soluţie pentru această criză. Atacarea Palamentului nu are argumente?, a adăugat Andrei Marga.

Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close