Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu îl susţin pe Iohannis la prezidenţiale

Crin Antonescu: Nu îl susţin pe Iohannis la prezidenţiale

Crin Antonescu: Nu îl susţin pe Iohannis la prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Sep 2014   •   18:36
Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat luni, că nu are un candidat preferat la alegerile prezidenţiale, el arătând că nu îl susţine pe Klaus Iohannis, care e candidatul PNL, pentru că nu este convins de acesta.
 
Întrebat, într-o emisiune la TVR 1, care este candidatul său preferat în această campanie electorală, Antonescu a răspuns: "Nu am".
 
Ulterior, întrebat de moderator de ce nu îl susţine pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidenţiale, Antonescu a răspuns: "Pentru că nu sunt convins".
 
La observaţia moderatorului, că el a fost cel care l-a propus pe Iohannis pentru funcţia de premier şi l-a "făcut" prim-vicepreşedinte al PNL, Antonescu a replicat că aici este vorba de Preşedinţia României.
 
"Vorbim de Preşedinţia României aici. Aici nu e vorba de prietenie. Capacităţile diferă. Adică un om capabil să bată cuie nu e capabil să meargă şi în Cosmos. Un om capabil chiar să fie prim-ministru nu e neapărat capabil să fie preşedinte. Sunt lucruri foarte diferite", a răspus Antonescu.
 
El a arătat că, pentru persoana sa, Iohannis a ridicat un semn de mare întrebare când a făcut declaraţii contradictorii despre evenimentele din 2012.
 
"În momentul în care domnul Iohannis vine şi spune două lucruri contradictorii despre întâmplările din 2012, pentru mine asta, la un candidat prezidenţial, e un semn de mare întrebare", a subliniat Antonescu.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close