Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu mai candidez la preşedinţia PNL

Crin Antonescu: Nu mai candidez la preşedinţia PNL

Crin Antonescu: Nu mai candidez la preşedinţia PNL
de S.T.    |    28 Mai 2014   •   16:48

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu mai candidează la preşedinţia partidului.

El a spus că, dacă intenţia sa era să rămână la şefia PNL, atunci nu se angaja la demisie dacă partidul nu obţine un anumite scor la europarlamentare.

"Dacă ar fi existat doar candidaţi a căror temă să fie întoarcerea în curtea PSD aş fi intrat în luptă pentru a împiedica acest lucru. Nu este cazul!", a mai spus Antonescu, la finalul Delegaţiei Permanente a PNL.

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anunţat că îl susţine pe Klaus Iohannis pentru preşedinţia partidului.

"De bună seamă că susţin candidatura lui Klaus Iohannis, de altfel noi suntem în acest Congres extraordinar în urma demisiei lui Klaus Iohannis, pentru că, aşa cum am anunţat dinainte de alegeri, în situaţia în care demisionam, Klaus Iohannis, ca prim-vicepreşedinte în exerciţiu al partidului, prelua oricum prerogativele de preşedinte", a spus Antonescu

Crin Antonescu a deminisionat, luni, din funcţia de preşedinte al PNL, precizând că decizia sa este irevocabilă şi unilaterală, după ce mai mulţi lideri i-au sugerat să renunţe la acest demers.


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Klaus Iohannis
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close