Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu, după decizia lui Grindeanu de a retrage OUG: Oamenii au ieșit în stradă pentru demnitatea lor

Cristian Tudor Popescu, după decizia lui Grindeanu de a retrage OUG: Oamenii au ieșit în stradă pentru demnitatea lor

Cristian Tudor Popescu, după decizia lui Grindeanu de a retrage OUG: Oamenii au ieșit în stradă pentru demnitatea lor
04 Feb 2017   •   20:55

Jurnalistul și scriitorul Cristian Popescu crede că protestele nu se vor opri în ciuda faptului că Guvernul Grindeanu a decis retragerea OUG 13.

"Nu cred că va liniști strada (decizia lui Grindeanu, n.red), pe acești oameni pentru că așa cum am tot spus, conținutul acestor ordonanțe nu mai este primul motiv pentru care au ieșit în stradă. Au ieșit în stradă din cauza batjocurii, a aroganței, din cauza acelui gest plin de dispreț față de oameni. Domnul Grindeanu la sfârșitul alocuțiunii sale a dorit să ofere un cap mulțimii. Capul acestui șobolan-mecanic numit Iordache este prea puțin. Strada va dori ca Guvernul în integralitatea lui să răspundă. Ce spunea domnul Grindeanu acum 24 de ore: Ca un șef de gașcă de cartier: "Noi suntem mai mulți". Și acum vine dânsul și abrogă ordonanța. Oamenii au ieșit în stradă pentru demnitatea lor călcată în picioare de o caricatură numită Dragnea. În ultimă instanță, comportamentul de neam-prost al acestui individ numit Dragnea", a spus Cristian Tudor Popescu, la o televiziune de știri.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close