Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu: Iohannis i-a iritat pe parlamentari

Cristian Tudor Popescu: Iohannis i-a iritat pe parlamentari

Cristian Tudor Popescu consideră că președintele Klaus Iohannis și-a abordat greșit discursul în care face un apel către parlamentari să voteze prelungirea stării de alertă și să sprijine Guvernul, iar prin mesajul transmis nu reușește decât să producă iritare la nivelul Parlamentului.

Cristian Tudor Popescu: Iohannis i-a iritat pe parlamentari
Sursa foto: Hepta
10 Iun 2020   •   14:53

„Discursul mai blând dar, după părerea mea, greșit ca atitudine în comunicare. Ce a spus domnul Iohannis e corect, dar a prezentat lucrurile ca și cum le-a hotărât dânsul și a cerut parlamentarilor sprijin explicit: «Sprijiniți Guvernul, că a făcut lucruri bune în pandemie și va face în continuare». Acest anunț nu poate decât să-i irite pe parlamentari și are o încărcătură politică inevitabilă când le spune să spijine Guvernul.

Ar fi putut domnul Iohannis să înceapă discursul așa: «Specialiști în epidemiologie, boli infecțioase, cei care s-au ocupat de gestionarea situațiilor în pandemie, în frunte cu domnul Raed Arafat, cu care chiar am discutat adineaori, sunt de părere că nu e momentul să suspendăm starea de alertă, că ea trebuie continuată, că asigură o eficiență necesară în a controla răspândirea virusului», pentru că e o realitate”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

×
Subiecte în articol: Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close