Antena 3 CNN Politică Dan Barna: Vedem turul 2 la prezidențiale cu Iohannis și candidatul USR-PLUS

Dan Barna: Vedem turul 2 la prezidențiale cu Iohannis și candidatul USR-PLUS

Dan Barna: Vedem turul 2 la prezidențiale cu Iohannis și candidatul USR-PLUS
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Mai 2019   •   23:17

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marți seara, la Sinteza Zilei, că Alianța USR-PLUS are mai multe variante de candidat la prezidențiale și că o decizie va fi luată până la finalul lunii iunie.

Citește și: Dan Barna: Da, i-am propus lui Kovesi să intre în USR

Citește și: Dan Barna, la "Sinteza Zilei": Ludovic Orban ar putea fi premier al viitorului guvern

Dan Barna a explicat de ce nu e Klaus Iohannis cel pe care USR îl va susține la prezindențiale și a afirmat că vede un tur 2 cu Klaus Iohannis și candidatul Alianței USR-PLUS.

"Motivul este chiar în intervenția președintelui de după rezultatul alegerilor de duminică - a spus că societatea românească dă credit unei forțe politice noi, Alianța USR-PLUS, care iată beneficiază de susținere.

Președintele a apreciat tocmai faptul că s-a dovedit că o structură real nouă politică, și nu o eternă aripă tânără a vechilor partide. Din această perspectivă noi am promis că vom veni cu candidați proprii. Nu e nicio frondă împotriva lui Klaus Iohannis. (...)

Doar mă gândesc, pentru că mulți au verbalizat scenariul acesta, cum ar arăta pentru România un tur doi de alegeri prezidențiale în care președintele Iohannis să fie pe de o parte, iar de cealală parte, candidatul Alianței USR-PLUS, oricare ar fi acesta", a spus Dan Barna.

Citește și: USR, plan-exploziv în cazul în care Guvernul Dăncilă e demis în urma moțiunii de cenzură

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dan Barna Klaus Iohannis
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close