Antena 3 CNN Politică Dan Diaconescu, în "Biroul Preşedintelui": Sunt foarte sigur că voi câştiga

Dan Diaconescu, în "Biroul Preşedintelui": Sunt foarte sigur că voi câştiga

Dan Diaconescu, în "Biroul Preşedintelui": Sunt foarte sigur că voi câştiga
de S.T.    |    07 Oct 2014   •   21:51

Dan Diaconescu, intrat în cursa pentru Cotroceni din partea Partidului Poporului, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, marţi seară, în "Biroul Preşedintelui".

Candidatul Partidului Poporului la alegerile prezidenţiale a vorbit despre candidatura sa şi despre clasa politică românească.

Cum ar arăta România cu Dan Diaconescu preşedinte?

"Mă diferenţiez de ceilalţi 13 contracandidaţi din mai multe considerente. Aproape toţi ceilalţi 13 au condus această ţară în ultimii 25 de ani, într-un fel sau altul(...). Eu vreau să vă arăt onestitatea mea şi vreau să-i rog pe telespectatorii dumneavostră, când vor ieşi la vot pe 2 noiembrie, dacă sunt mulţumiţi de viaţa lor de acum să voteze cu domnul Ponta, fiindcă domnul Ponta conduce astăzi România. Dacă au fost mulţumiţi de viaţa de până acum doi ani, când erau şi liberalii la putere, să voteze cu domnul Klaus Iohannis, iar dacă au fost mulţumiţi de viaţa din 2005-2008 să voteze cu doamna Udrea sau cu doamna Monica Macovei, două reprezentante ale acelui regim", a spus Dan Diaconescu.

"Dacă au fost mulţumiţi de viaţa din ultimii 25 de ani îi rog să voteze cu domnul Kelemen Hunor, care, prin partidul său, a fost la putere în aceşti ani", a completat el.

Iată cele mai importante declaraţii ale lui Dan Diaconescu:

-Eu mă adresez celor care sunt nemulţumiţi de viaţa lor de astăzi şi mă adresez şi celor care nu au ieşit niciodată la vot, fiindcă spuneau că n-au cu cine vota.

-Cred că românii au ratat o şansă similară celei cu care se vor întâlni acum, în noiembrie, în momentul Ion Raţiu(...). El se detaşa prin anumite calităţi. Sunt un fel de Ion Raţiu la o scară mult mai mică.

Ce măsuri senzaţionale ar lua Dan Diaconescu?

-Eu am, printre 100 de măsuri, vreo 70 care nu costă niciun ban. Vă dau câteva exemple: votul obligatoriu, introducerea juraţilor în instanţă.

-Vreau să-i asigur pe oameni că au pentru ce să iasă la vot în data de 2 noiembrie. Dacă nu mă vreţi pe mine şi nici pe ceilalţi, mergeţi la vot şi anulaţi buletinul, astfel încât alegerile să nu mai fie fraudate.

Ce a vorbit Dan Diaconescu cu Traian Băsescu?

Dan Diaconescu a vorbit, marţi, la Antena 3, despre o conversaţie avută în 2010 cu preşedintele Traian Băsescu. Potrivit candidatului PP-DD la alegerile prezidenţiale, discuţia avută cu Băsescu l-a costat libertatea.

Vezi în materialul video de mai jos ce spune Diaconescu despre implicarea preşedintelui în arestarea lui.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close