Antena 3 CNN Politică Dan Motreanu: "PNL arată azi ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu"

Dan Motreanu: "PNL arată azi ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu"

Partidul Național Liberal arată "ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu", spune prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu: "Avem de ales între a bate mingea pe maidan sau să ne punem cu burta pe carte".

Dan Motreanu: "PNL arată azi ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu"
Sursa foto: Facebook | Dan Motreanu
de Georgiana Adam    |    08 Dec 2023   •   14:34

"Avem un președinte de partid care are o carieră - e mult sau puțin? - și despre care nu vorbim. Îl avem pe Nicolae Ciucă un om care toată viața lui a servit România și alți președinți de partid despre care nu știm nimic. Despre un George Simion care n-a muncit în viața lui și nu a avut carte de muncă, despre un domnul Ciolacu care are și el niște goluri în CV", spune Dan Motreanu.

El afirmă că este un avantaj faptul că Partidul National Liberal "poate demonstra că e un partid serios, un partid care poate să garanteze suveranitatea cu adevărat a României", notează Mediafax.

"În final dați-mi voie să fac o mică comparație. Astăzi, din punctul meu de vedere, Partidul Național Liberal arată ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu. Mai avem 6 luni de zile și avem de ales scuzați comparația plastică, între a bate mingea pe maidan sau să ne punem cu burta pe carte. cred îl ține doar de voința noastră și doar de implicarea noastră", a mai precizat Dan Motreanu.

×
Subiecte în articol: Dan Motreanu PNL
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close