Antena 3 CNN Politică Democrat-liberalii au amânat alegerea conducerii centrale pentru începutul anului 2011

Democrat-liberalii au amânat alegerea conducerii centrale pentru începutul anului 2011

Democrat-liberalii au amânat alegerea conducerii centrale pentru începutul anului 2011
Sursa foto: Gheorghe Flutur
17 Mai 2010   •   13:53

Alegerile pentru conducerea centrală a PDL au fost amânate luni, de conducerea partidului pentru începutul anului viitor. Potrivit vicepreşedintelui Gheorghe Flutur, decizia a fost luată cu majoritate de voturi, fiind înregistrate două abţineri.

Gheorghe Flutur a precizat că Biroul Permanent Naţional a făcut această propunere către Colegiul Director, care va avea loc cel mai probabil la sfârşitul acestei luni, când amânarea alegerilor pentru conducerea partidului va fi supusă la vot în acest for de conducere extins.

În favoarea amânării alegerilor interne s-a pronunţat majoritatea membrilor BPN, înregistrându-se două abţineri, potrivit lui Flutur.

"Considerentul clar este că Guvernul, în această perioadă, în primul rând trebuie să se concentreze pentru punerea în aplicare a acestor măsuri, pentru rezolvarea problemelor economice şi sociale ale ţării şi alegerile în PDL să fie amânate pentru o altă dată", a mai spus vicepreşedintele PDL.

Acesta a menţionat că alegerile la nivel local vor continua şi se vor desfăşura conform graficului, acolo unde este cazul, amânarea fiind aplicată doar pentru alegerea conducerii centrale a PDL.

De altfel, Flutur a anunţat că a continuat organizarea la nivelul filialelor judeţene, fiind numiţi doi preşedinţi ai comitetelor de organizare a alegerilor. Astfel, în judeţul Argeş a fost numit senatorul Mircea Andrei, iar, la Brăila, fostul europarlamentar Titi Dumitriu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close