Antena 3 CNN Politică Deputat PSD: Alegerile locale ar trebui amânate. Ar fi o catastrofă să le facem la termen

Deputat PSD: Alegerile locale ar trebui amânate. Ar fi o catastrofă să le facem la termen

Deputatul PSD Valeriu Steriu a declarat că, a aduna oameni în următoarele luni în săli de vot și a plimba o ștampilă de la unul la altul, ar fi o catastrofă.

Deputat PSD: Alegerile locale ar trebui amânate. Ar fi o catastrofă să le facem la termen
Sursa foto: Antena3
19 Mar 2020   •   12:05

Tocmai de aceea consideră că nu se poate discuta, cel puțin până la sfârșitul lunii iulie-august, de niciun fel de tip de alegeri.


„Oficial, încă nu am avut o dezbatere pe această amânare de alegeri. La un moment dat, cu siguranță va veni momentul în care să fixăm și o dată, pentru că în primul rând Constituția ne împinge spre acest lucru. Evident că cel puțin în perioada următoare este exclus să facem orice tip de alegeri (...). A aduna oameni în următoarele două luni în săli de vot și a plimba o ștampilă de la unul la altul ar fi o catastrofă. Nu cred că putem discuta cel puțin până la sfârșitul lunii iulie-august de nici un fel de tip de alegeri. În primul rând, trebuie să vedem o eradicare a acestei pandemii aproape în totalitate, ca să putem relua un ciclu normal și cu o activitate electorală normală", a spus Valeriu Steriu.

Deputatul PSD este de părere că „actualii primari și consilieri, după patru ani, cei mai mulți dintre ei având chiar opt ani sau 12 ani de mandat, au experiența cea mai bună. Adică a veni acum cu un primar care în prima zi să își înceapă activitatea nu cred că este deloc o soluție, pentru că să nu uităm și efortul administrației locale este absolut important în perioada următoare", scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: Valeriu Steriu alegeri locale
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close