Antena 3 CNN Politică Deputat USR după reacția lui Cioloș la desemnarea lui Cîțu: Este o propunere pe bune? Nu am primit niciun telefon

Deputat USR după reacția lui Cioloș la desemnarea lui Cîțu: Este o propunere pe bune? Nu am primit niciun telefon

Cătălin Drulă, deputat USR, a făcut declarații după reacția lui Dacian Cioloș la desemnarea lui Florin Cîțu în functia de premier.

Deputat USR după reacția lui Cioloș la desemnarea lui Cîțu: Este o propunere pe bune? Nu am primit niciun telefon
27 Feb 2020   •   18:15

"Ţara noastră pare în derivă. Este evident că traversăm o criză politică. Noi, USR şi USR - PLUS, ne-am exprimat disponibilitatea să ne implicăm pe deplin în orice soluţie posibilă la această criză politică. Asta i-am spus şi lui Klaus Iohannis, ieri. Din partea preşedintelui nu am văzut un plan clar de ieşire din criză, fie formarea unei majorităţi care să susţină un nou Guvern, fie să ne îndreptăm într-un fel spre anticipate. Nu înţeleg atitudinea premierului desemnat şi a PNL care nu au dat niciun semn de viaţă de la momentul desemnării de aseară. Asta este situația în care ne aflăm. 

PSD si PNL ar trebui să lase pe planul doi înțelegerile și blaturile și gândul doar la calculele electorale.

Întrebarea este dacă domul Cîțu este o propunere pe bune. Dacă ar fi pe bune, ar fi în spiritul decizie CCR care spune că propunerile trebuie sa fie în sensul formării unei majorități. Nu am primit niciun telefon până la această oră, nici de la domnul Cîțu, nici de la domnul Orban. Ce fel de încercări de formare a unei majorități sunt acestea în care nici măcar nu există intenția din partea premierului desemnat de a discuta cu forțele politice?", a fost reacţia lui Dacina Cioloș, după ce Iohannis l-a nominalizat pe Florin Cîțu în funcţia de premier desemnat.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close