Antena 3 CNN Politică Deputaţii amână audierea lui Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale

Deputaţii amână audierea lui Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale

Deputaţii amână audierea lui Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Oct 2014   •   11:53
Comisia juridică a amânat, marţi, decizia privind ridicarea imunităţii deputatului PSD Ioan Adam, urmând ca Biroul Permanent al Camerei să stabilească noul termen, a anunţat deputatul PNL Alina Gorghiu, membru al Comisiei juridice.
 
Ea a spus că decizia a fost luată cu majoritate de voturi, din motive procedurale, PSD invocând faptul că demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament nu a fost primită la comisie şi încă nu este efectivă.

Ioan Adam a venit la Comisia juridică însoţit de doi avocaţi. 

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

DNA a cerut în total arestarea preventivă a şase persoane, implicate în retrocedările ilegale de 304 milioane de euro. Printre acestea, senatorul PSD Ilie Sârbu şi şeful Romsilva, Adam Crăciunescu. 
 
Procurorul-şef al DNA a transmis procurorului general al României cererea şi referatul întocmit de procurorii anticorupţie, în vederea sesizării ministrului Justiţiei, pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a deputaţilor Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, în dosarul privind suspiciuni de corupţie legate de atribuirea unor mari suprafeţe de teren forestier.

STENOGRAME. Lideri PSD, interceptaţi în dosarul retrocedărilor. Ce voia Hrebenciuc

DNA: Hrebenciuc le-a promis prinţilor Paul şi Lia intervenţii pentru obţinerea unor imobile

Astăzi este ziua dosarelor penale în Parlament. Comisia Juridică din Camera Deputaţilor va discuta despre arestarea lui Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam în dosarul retrocedărilor ilegale

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close