Antena 3 CNN Politică Deputatul Valeriu Steriu, numit purtător de cuvânt al partidului lui Gabriel Oprea

Deputatul Valeriu Steriu, numit purtător de cuvânt al partidului lui Gabriel Oprea

Deputatul Valeriu Steriu, numit purtător de cuvânt al partidului lui Gabriel Oprea
Sursa foto: Valeriu Steriu
20 Mai 2010   •   17:55

Deputatul Valeriu Steriu a fost desemnat, joi, purtătorul de cuvânt al grupurilor parlamentare ale Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Iniţial, postul fusese rezervat deputatei Carmen Moldovan, dar aceasta a preferat să revină în rândurile PSD după debarcarea rivalului său, senatorul Ion Vasile, din fruntea filialei de Buzău.
Fostul social-democrat Valeriu Steriu este membru al Biroului Politic Permanent Naţional al UNPR vicepreşedinte al formaţiunii şi membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

El a fost ales ca deputat într-un colegiu din Olt din partea PSD, dar în ianuarie 2010 şi-a anunţat trecerea la grupul independenţilor. Deputatul şi-a explicat luni părăsirea PSD prin faptul că acest partid nu-i mai oferea mare bucurie şi a sugerat că nu primea susţinere nici pentru proiectele sale pe agricultură. Steriu a precizat că-şi va promova iniţiativele legislative în calitate de membru al grupului independeţilor condus de un alt fost social-democrat, Gabriel Oprea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close