Antena 3 CNN Politică DEZAMĂGIRE în tabăra susţinătorilor lui Băsescu. Tăpălagă: Preşedintele, sacrificiu pentru sirena roz

DEZAMĂGIRE în tabăra susţinătorilor lui Băsescu. Tăpălagă: Preşedintele, sacrificiu pentru sirena roz

DEZAMĂGIRE în tabăra susţinătorilor lui Băsescu. Tăpălagă: Preşedintele, sacrificiu pentru sirena roz
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    15 Oct 2014   •   17:28
Ieşirea lui Traian Băsescu şi reamintirea susţinerii sale pentru Elena Udrea a generat o mare tristeţe, o mâhnire în toată tabără susţinătorilor preşedintelui.
 
Iată, mai jos, câteva exemple grăitoare:

 
Tăpălagă: Băsescu, sacrificiu pentru sirena roz
 
"Nu prea înţeleg cum aţi eşuat într-o mlaştină fără viaţă cu o sirenă roz în ea. Cum aţi ajuns dvs, un comandant atât de abil şi experimentat, să cădeţi de la comanda petrolierului într-o bărcuţă cu vâsle cam ciuruită? Ce anume v-a dereglat busola de navigator? Tot scriu pe aici de vreo doi - trei ani, de cand ati sacrificat totul pentru sirena roz, ca veti termina urat, trimis la fund de o halucinaţie iesită din spuma mării. (...) De ce vă sinucideţi politic cu atâta sârguinţă?", a scris Dan Tăpălagă, jurnalist Hotnews.ro.

 
Mungiu-Pippidi: Băsescu se îngroapă
 
"Traian Băsescu se poartă ca un şofer de autocar căruia nu i-a venit schimbul la vreme, a dormit prost, a consumat cam mult seara precedentă, conduce periculos, şi, când pasagerii îl critică, vrea să sară în prăpastie cu ei cu tot. De prisos să spun că dacă lăsa oricui volanul ne descurcam noi cumva. Aşa însă, se îngroapă pe sine şi tot ce se mai ridicase pe lângă crezând că ne îngroapă pe noi, pasagerii nerecunoscători", a scris Alina Mungiu-Pippidi, editorialist, potrivit romaniacurata.ro.

 
Andrei Cornea: Băsescu "a asasinat" băsismul
 
"Băsismul - denumire voit insultătoare, scornită de către marii adversari ai preşedintelui şi ai vechilor lui susţinători, denumire asumată apoi cu un anumit orgoliu de cei târâţi în noroi de Antene - a murit. Şi nu de moarte naturală. Iar asasinul lui se numeşte Traian Băsescu, chiar dacă, în unele momente, la omor au fost şi alţii complici", a scris publicistul Andrei Cornea, în Revista22.ro.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close