Antena 3 CNN Politică Doctrina umanistă schimbă fața societății. Dan Voiculescu: „Umanismul este o modalitate de implicare civică și politică”

Doctrina umanistă schimbă fața societății. Dan Voiculescu: „Umanismul este o modalitate de implicare civică și politică”

Doctrina umanistă schimbă fața societății. Dan Voiculescu: „Umanismul este o modalitate de implicare civică și politică”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de S.T.    |    08 Iun 2019   •   18:45

Doctrina umanistă a evoluat în ultimele trei decenii de la o idee la o modalitate foarte concretă de implicare civică și politică.

Profesorul Dan Voiculescu, cel care a publicat în anii '90 prima lucrare dedicată umanismului pragmatic, vorbește acum despre maturitatea la care a ajuns doctrina și despre faptul că s-a transformat în răspunsul la așteptările unei întregi generații care nu mai acceptă vechile idei și obiceiuri politice.

Implicarea tinerilor în congresul Partidului Puterii Umaniste este o dovadă că schimbări majore urmează să aibă loc în societatea românească.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi-a ales sâmbătă, în congres, noua conducere şi şi-a desemnat candidatul la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Ramona Ioana Bruynseels a fost desemnată candidat al PPU la alegerile prezidenţiale, ea fiind votată în unanimitate pentru această candidatură de cei peste 700 de delegaţi prezenţi la congres.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close