Antena 3 CNN Politică „Dragă Ilan...”. Sfatul pe care Maria Grapini i-l dă tânărului politician

„Dragă Ilan...”. Sfatul pe care Maria Grapini i-l dă tânărului politician

„Dragă Ilan...”. Sfatul pe care Maria Grapini i-l dă tânărului politician
Sursa foto: Foto: Facebook/ Maria Grapini Europarlamentar
de S.T.    |    21 Noi 2018   •   23:36

Maria Grapini a comentat, miercuri, la postarea lui Ilan Laufer, în care afirma că este „profund mâhnit” de reacţiile la adresa lui. Europarlamentarul l-a rugat pe acesta să nu dea curs conflictului declanşat şi a precizat că „sunt momente când cel mai înţelept cedează”.

„Dragă Ilan, dacă îţi mai aminteşti ce îţi spuneam când ai lucrat voluntar ca şi consilierul meu şi mai apoi ca ministru, te rog să le iei în calcul. Te rog, nu da curs conflictului declanşat! Eşti tânăr şi ai o viaţă în faţă! Ai o familie frumoasă şi poţi fi un întreprinzător excelent. Sunt momente când cel mai înţelept cedează! Nu au românii nimic cu ţine, ştii că ai mulţi, mulţi prieteni! Îţi doresc sănătate şi putere de muncă!”, a scris Maria Grapini, în comentariul făcut la postarea făcut miercuri pe Facebook de către Ilan Laufer.

Ilan Laufer a spus, miercuri pe Facebook, că este „profund mâhnit” de reacţiile la adresa sa şi că religia nu trebuie să justifice reacţiile antisemite care îl vizează.

Declaraţia vine în contextul în care acesta l-a acuzat, marţi, de antisemitism pe Klaus Iohannis care a refuzat numirea sa la Ministerul Dezvoltării.

Acesta a adăugat că Iohannis doreşte blocarea relaţiilor României cu SUA şi Israel.

Citiți și:

Liviu Dragnea: „Mă delimitez total de declaraţiile lui Ilan Laufer”

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close