Antena 3 CNN Politică Dragnea: Am un salariu foarte mare - OUG care creşte salariile înalţilor demnitari trebuie să "pice"

Dragnea: Am un salariu foarte mare - OUG care creşte salariile înalţilor demnitari trebuie să "pice"

Dragnea:  Am un salariu foarte mare - OUG care creşte salariile înalţilor demnitari trebuie să "pice"
Sursa foto: Foto: Facebook /Liviu Dragnea
03 Ian 2017   •   10:42

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că vrea să "pice" în Parlament OUG privind creşterea indemnizaţiilor înalţilor demnitari, afirmând că îl afectează, pentru că salariu său este "foarte mare" şi ca nu poate fi de acord diferenţa considerabilă dintre salariul minim şi cel maxim, potrivit Capital.

“Nu va fi un guvern format din oameni politici de mare anvergură, care să folosească posturile respective pentru proiecte personale, imagini personale. Acestea pot veni prin ceea ce vor face în ministere. Ei practic au o foaie de parcurs”, a mai spus Liviu Dragnea.

PSD va monitoriza săptămânal activitatea guvernului Grindeanu, afirmând că dacă “o săptămână, două, trei, anumite lucruri nu se întâmplă este un semnal de alarmă”.

Citeşte şi Cum va controla Liviu Dragnea guvernul Grindeanu

„Nu ne permitem să lăsăm un domeniu să lâncezească. (…) Nu vreau să par dur, dar nu se merge pe prietenii. (…) acolo nu mai sunt prieten şi cine nu reuşeşte să ţină ritmul nu poate rămâne”, a răspuns Dragnea, întrebat ce va face cu ministrii care nu îşi fac treaba.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu PSD Liviu Dragnea
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close