Antena 3 CNN Politică Dragnea anunță că are o surpriză plăcută pentru Iohannis la consultările de la Cotroceni. "La 9.00 va primi faxul"

Dragnea anunță că are o surpriză plăcută pentru Iohannis la consultările de la Cotroceni. "La 9.00 va primi faxul"

Dragnea anunță că are o surpriză plăcută pentru Iohannis la consultările de la Cotroceni. "La 9.00 va primi faxul"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Apr 2019   •   21:07

Liviu Dragnea a declarat, joi, că o comisie PSD din care face parte și deputatul Eugen Nicolicea va lua parte la consultările de vineri cu președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Liviu Dragnea, teorie-bombă: De ce este atacată coaliția PSD-ALDE de la Bruxelles

Liderul PSD a adăugat și că va merge la alegerile europarlamentare, dar nu știe încă dacă va valida și buletinul pentru referendum.

"Mâine o să meargă trei persoane. Domnul Nicolicea și încă două persoane - le comunicăm mâine dimineață la Cotroceni. La 9.00 dimineață va primi faxul domnul Iohannis.

Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult, ca să fie un dialog constructiv, să se înțeleagă, să fie compatibili. (...) Cred că voi merge la referendum, nu știu. Să văd... Oricum mă duc la vot la alegeri. Dacă o să iau sau nu buletinul, depinde de întrebări", a spus Liviu Dragnea, la "Subiectiv".

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis: „Am discutat despre situația justiției. Toți cei prezenți s-au arătat îngrijorați”

×
Subiecte în articol: Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close