Antena 3 CNN Politică Dragnea: Bătrâni puși jos și bătuți cu picioarele de tineri în timpul mitingului PSD de la Iași

Dragnea: Bătrâni puși jos și bătuți cu picioarele de tineri în timpul mitingului PSD de la Iași

Dragnea: Bătrâni puși jos și bătuți cu picioarele de tineri în timpul mitingului PSD de la Iași
Sursa foto: foto: captura Antena 3
13 Mai 2019   •   21:31

Liviu Dragnea a comentat, luni, la Antena 3, incidentele anti-PSD din timpul mitingului de la Iași. Liderul social-democrat a afirmat că le-a cerut colegilor și simpatizanților PSD să nu riposteze.

Citește și: Dragnea: Legea prin care mamele să poată beneficia și de alte venituri în paralel cu indemnizația intră în procedură parlamentară

"Nu mi-a fost ușor să le solicit colegilor mei și simpatizanților PSD să nu riposteze. A fost foarte-foarte greu ca la Iași niciun membru, niciun simpatizant să nu riposteze. A fost o muncă de lămurire dusă foarte intens - majoritatea din autocare au vrut să iasă. Totuși, când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute, rezultatul e previzibil.

Eu nu vreau să ducem România acolo unde vrea să o ducă Iohannis și USR-iștii, și PNL-iștii și nu numai. Și nu numai: și cei de la Pro România au aceeași violență de limbaj. Mă uitam la aceste violențe și încercam să mă gândesc dacă este vreo diferență - și nu am găsit niciuna - în modul în care se comportau Cămășile Negre în anii '30 în Germania nazistă: să nu ai o opinie, să îi bați, să-i sperii", a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD afirmă că au existat oameni în vârstă care au fost bătuți de susținătorii #Rezist.

"Sunt oameni în vârstă care votează cu USR-ul. Și pe ei îi umilesc? Goțiu din Senat era la Cluj liderul protestelor. Pe cine să mai mintă? Sunt oameni care mai intră pe rețelele lor și văd cum se organizează cu Bot, cu Dide. Vor să avem o țară plină de violențe? Să-i voteze!

Noi mergem în continuare cu ceea ce ne-am asumat prin programul de guvernare. Inclusiv cei care sunt atât de violenți și care au bătut oameni la Iași. Nu au apărut aceste imagini: oameni în vârstă puși jos și cărora le-au dat cu picioarele în burtă. Niște tineri cu ochii injectați. Bine, niște tineri de la USR", a subliniat Liviu Dragnea, la Ediția specială moderată de Răzvan Dumitrescu.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Editie Speciala Subiectiv
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close