Antena 3 CNN Politică Dragnea: I-am propus lui Ponta să candideze la Primăria Capitalei. Răspunsul fostului premier

Dragnea: I-am propus lui Ponta să candideze la Primăria Capitalei. Răspunsul fostului premier

Dragnea: I-am propus lui Ponta să candideze la Primăria Capitalei. Răspunsul fostului premier
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Ian 2016   •   14:06

Liviu Dragnea a discutat cu Victor Ponta despre o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Capitalei, însă potrivit liderului social-democrat, Ponta a refuzat, dorind să candideze la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

"Am discutat şi nu vrea să candideze la Primăria Capitalei, nu vrea să candideze decât la parlamentare în toamnă", a declarat Dragnea, întrebat dacă îşi doreşte ca fostul premier să candideze din partea PSD la alegerile locale.

"Victor a spus foarte clar că nu vrea să candideze la Primărie. (...) L-am întrebat dacă vrea să candideze, i-am spus că eu mi-aş dori să candideze la Primăria Capitalei, a zis că nu ia în calcul şi că respinge total ideea", a arătat Dragnea.

În aceste condiţii, Dragnea a mai afirmat că Victor Ponta urmează să candideze la alegerile parlamentare din noiembie, pe listele PSD, în Gorj.

Liviu Dragnea a declarat, după întâlnirea cu Victor Ponta, că acesta nu îşi înfiinţează un alt partid şi că îl va sprijinii "moral", adăugând că îl aşteapă la şedinţele Biroului Permanent Naţional şi ale Comitetului Executiv, PSD fiind partidul care i-a oferit multe satisfacţii fostului premier



×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close