Antena 3 CNN Politică Dragnea: Iohannis e un ipocrit. El e într-un caz de bigamie politică

Dragnea: Iohannis e un ipocrit. El e într-un caz de bigamie politică

Dragnea: Iohannis e un ipocrit. El e într-un caz de bigamie politică
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    25 Aug 2014   •   15:30

Vicepremierul Liviu Dragnea îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie, după ce acesta s-a împotrivit legii care permite primarilor să-şi aleagă partidul fără să-şi piardă mandatul.

Dragnea îi aminteşte lui Iohanis că el a fost primul care s-a folosit de un proiect similar şi în 2012, după ce a candidat la Primăria Sibiului pe lista Forumului Democrat al Germanilor, apoi a migrat la PNL.

"Sincer, nu am crezut că acest domn are atâta ipocrizie încât să acuze un proiect de act normativ care ar da posibilitatea aleşilor locali să facă exact ceea ce a făcut dumnealui. Domnul Iohannis a candidat în 2012 pentru Primăria Sibiului pe listele Forumului Democrat German şi a migrat la PNL. Dincolo de asta, domnul Iohannis se găseşte într-un caz de bigamie politică. Este preşedinte PNL şi este în continuare membru în Forumul Democat German. De ce este moral pentru Klaus Iohannis să migreze de la organizaţia pe listele căreia a candidat la PNL şi ar fi imoral pentru ceilalţi primari din România să poată să aibă o astfel de opţiune? De ce este posibil pentru domnul Iohannis şi nu ar avea dreptul ceilalţi primari", a spus, luni, Dragnea.

Citiţi şi Dragnea vrea o ordonanţă prin care primarii să poată trece la alt partid, fără să-şi piardă mandatul

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close