Antena 3 CNN Politică Dragnea și Tăriceanu susțin că nu e nicio tensiune în coaliția de guvernare. Ce măsuri au luat cei doi

Dragnea și Tăriceanu susțin că nu e nicio tensiune în coaliția de guvernare. Ce măsuri au luat cei doi

Dragnea și Tăriceanu susțin că nu e nicio tensiune în coaliția de guvernare. Ce măsuri au luat cei doi
de M.Z.    |    02 Sep 2017   •   13:45

Nu există nicio tensiune între Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, președinții celor două partide din coaliția de guvernare, susțin cei doi care și-au dat mâna sâmbătă în fața camerelor de luat vederi și au susținut o declarație de presă împreună, după o lungă absență.

”Relația dintre mine și Călin Popescu Tăriceanu este una solidă, sinceră și puternică”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Totuși, șeful social-democraților a admis că există unele probleme de comunicare pe care însă s-au angajat să le remedieze.

”Sunt probleme în primul rând de comunicare, între guvern și partide, la grupurile parlamentare, la comisiile de specialitate din Parlament. Am convenit azi să avem un sistem integrat de comunicare, ca măsurile care se iau să fie comunicate în timp real și noi să le putem transmite mai departe. Vom avea o analiză serioasă săptămâna viitoare”, a admis șeful PSD.

Tăriceanu: Nu cred că e vreo coaliție care să nu aibă probleme

La rândul său, și șeful ALDE s-s arătat mulțumit de cum merg lucrurile în coaliție.

”Nu există niciun fel de tensiune, avem o relație bună, de încredere, avem o relație pe care ambii ne bazăm”, a spus președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Totuși, Tăriceanu a admis că există unele probleme.

”Nu cred că e vreo coaliție care să nu aibă probleme. Sarcina noastră e să netezim problemele. Avem deficiențe pe partea de comunicare, încercăm să le remediem. Am convenit ca acțiunile pe care le decidem să nu le punem sub semnul întrebării, prin propriile noastre deficiențe”, a spus președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul său, europarlamentarul Norica Nicolai iese la atac și dezvăluie public nemulțumirile din coaliție.

Ea acuză că formațiunea lor este văzută ca o ”anexă” și dezvăluie că în activitatea guvernului sunt aspecte care lasă de dorit.

De asemenea, conducerea ALDE şi parlamentarii partidului reproșează PSD felul în care au fost împărţite funcţiile la nivel local

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close