Elena Udrea a căzut în dizgraţie. "Umbra" lui Traian Băsescu se leapădă de fosta blondă de la Cotroceni

de O.P.    |    04 Dec 2014   •   06:07
Elena Udrea a căzut în dizgraţie. "Umbra" lui Traian Băsescu se leapădă de fosta blondă de la Cotroceni

Oamenii lui Traian Băsescu se ceartă între ei din cauza Alinei Bica. După Vasile Blaga, şi Emil Boc o acuză pe Elena Udrea că minte referitor la dosarul şefei DIICOT. Boc susţine că în Guvern nu s-a discutat niciodată despre situaţia de la ANRP, în perioada în care el a fost prim ministru.

Declaraţia lui Boc vine după ce acum o săptămână, Udrea afirma că ea ar fi atras atenţia, pe vremea când era ministru, asupra neregulilor de la ANRP, însă a fost ignorată.

În urmă cu o săptămâna Elena Udrea spunea că a turnat-o pe Alina Bica la şefi.

Protejata lui Traian Băsescu ar fi semnalat în Guvern ilegalităţile de la ANRP, din vremea când fosta şefă DIICOT făcea parte din Comisia de acordare a despăgubirilor. Nu s-a luat însă nicio măsură.

"În vremea in care faceam parte din Guvernul Boc am semnalat faptul ca in ANRP....erau lucruri pe care le auzisem..reactia a fost ca eu ma insel si ca e ok. Se dovedeste dupa 3 ani ca am avut dreptate".

Chiar şi aşa, posibilele fapte penale ale fostei şefe DIICOT nu au împiedicat-o pe Udrea să meargă împreună cu Bica, la shopping la Paris. Mai mult adupă apariţia în presă a pozelor cu cele două, Udrea spunea că o leagă o prietenie veche de Bica şi că sunt 2 femei de aceeasi varsta cu preocupări profesionale comune.

x close