Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, HUIDUITĂ de pensionari: ”Afară, afară cu javrele din ţară!”

Elena Udrea, HUIDUITĂ de pensionari: ”Afară, afară cu javrele din ţară!”

Elena Udrea, HUIDUITĂ de pensionari: ”Afară, afară cu javrele din ţară!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Apr 2014   •   21:11

Elena Udrea a fost huiduită la Galaţi, chiar la intrarea în sediul Partidului Mişcarea Populară (PMP). Contestatarii aveau afişe pe care scria PMP - Partidul Moştenitorilor Preşedintelui.

Un grup de vârstnici, membri ai Alianţei Europensionarilor din Galaţi, au început să huiduie în momentul în care Elena Udrea, Eugen Tomac, Teodor Baconschi şi Cristian Preda au coborât din maşini şi s-au apropiat de intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor, bătrânii scandând ”Afară, afară cu javrele din ţară”, potrivit ştiripesurse.ro.

”Nu putem uita că Băsescu, Udrea şi Boc ne-au tăiat pensiile şi salariile. Nu au ce căuta la Galaţi cei care se cred succesorii lui Băsescu. Pensionarii nu uită şi nu iartă”, a declarat liderul Alianţei Europensionarilor din Galaţi, Toader Cristea.

Elena Udrea şi conducerea PMP au participat, sâmbătă, la lansarea în judeţul Galaţi a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, în faţa a sute de membri şi simpatizanţi ai partidului, adunaţi în Casa de Cultură a Sindicatelor.

Udrea le-a spus celor prezenţi că PMP este partidul preşedintelui Traian Băsescu şi că această formaţiune va da viitorul preşedinte al României.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea huiduieli Galați
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close