Antena 3 CNN Politică Emil Boc, mesaj pentru cei care vor să lucreze la negru: Nu mai merită!

Emil Boc, mesaj pentru cei care vor să lucreze la negru: Nu mai merită!

Emil Boc, mesaj pentru cei care vor să lucreze la negru: Nu mai merită!
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Mai 2011   •   18:05

Primul-ministru Emil Boc a transmis, luni, un mesaj tuturor românilor şi cetăţenilor din România care vor să lucreze la negru: Nu mai merită! Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de premier în calitate de ministru interimar al muncii, pentru a evidenţia efectele pozitive ale implementării Noului Cod al Muncii.

"Orice persoană care practică munca la negru trebuie să ştie că nu mai beneficiază de nici un fel de scut. (...) Am un mesaj pentru cei care vor să lucreze la negru: Nu mai merită!", a declarat Boc, de la Ministerul Muncii.

De asemenea, premierul a ţinut să avertizeze angajatorii încă o dată cu privire la amenzile extrem de mari pentru cei care sunt depistaţi că au angajaţi fără contract de muncă. Ministrul a făcut şi o comparaţie de valori, explicând că amenda aplicată pentru un singur angajat care nu este în regulă valorează cât plata salariului pentru acesta cu toate contribuţiile sociale aferente.

Premierul Emil Boc a făcut, luni, o declaraţie de presă în calitate de ministru interimar al Muncii, pentru a vorbi despre rezultatele implementării noului Cod al Muncii. Acesta a explicat, prezentând câteva date statistice, că legislaţia în vigoare este una foarte eficientă, întrucât numărul angajărilor a crescut considerabil în ultimele zile, la fel ca şi cel al amenzilor primite pentru practicarea muncii la negru.

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc Boc codul muncii
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close