Antena 3 CNN Politică Prima reacţie din USR după flexibilizarea mandatului de negociere. Cioloş: "Încă nu ştim ce înseamnă"

Prima reacţie din USR după flexibilizarea mandatului de negociere. Cioloş: "Încă nu ştim ce înseamnă"

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a declarat marţi, după ce Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat flexibilizarea mandatului de negociere că nu este clar ce presupune această flexibilizare.

Prima reacţie din USR după flexibilizarea mandatului de negociere. Cioloş: "Încă nu ştim ce înseamnă"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2021   •   21:31

Potrivit preşedintelui USR, ar fi trebuit făcute în urmă cu zece zile demersuri pentru conturarea unei majorităţi parlamentare.

"Eu nu am mai multă claritate. Asta cu flexibilizarea mandatului am tot auzit-o, dar încă nu ştim ce înseamnă flexibilizarea şi în ce direcţie vrea să o ia PNL. Am înţeles că vor un guvern cât mai rapid.

Păi dacă voia un guvern cât mai rapid, îi dădea un mandat premierului desemnat Ciucă, încă de acum zece zile, să negocieze o majoritate", a spus Dacian Cioloş la un post de televiziune.

Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat, marţi, flexibilizarea mandatului de negociere cu forţele democratice din Parlament, precum şi echipa de negociere.

Florin Cîțu: ”A fost adoptată propunerea de flexibilizare a mandatului și echipa de negociere”

”În ședința BPN din această seară a PNL a fost adoptată propunerea de flexibilizare a mandatului pentru negocieri cu forțe democratice din Parlamentul României și echipa de negociere.

Echipa de negociere este condusă de președintele partidului și din ea fac parte cei 4 vicepreședinți și secretarul general. La vot au fost două abțineri, în rest a fost votată”, a anunțat Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close