Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu se compară din nou cu Superman, după ce a câștigat șefia PNL

Florin Cîțu se compară din nou cu Superman, după ce a câștigat șefia PNL

Noul președinte al PNL, Florin Cîțu, a postat din nou imaginea editată în care apare costumat în Superman. El spune că i s-a părut amuzant și totul este doar o glumă.

Florin Cîțu se compară din nou cu Superman, după ce a câștigat șefia PNL
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2021   •   08:38

După ce a câștigat competiția internă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL, Florin Cîțu a postat din nou, pe Instagram, fotografia în care apare costumat în Superman.

El a fost întrebat, la Antena 3, de ce se crede Superman.

„Era o glumă (râde - n.r.). Eu sper că a fost o glumă apreciată. era doar o glumă, pentru că s-a făcut așa de mult caz de acel filmuleț. Era normal să revin astăzi cu acest lucru. A fost doar o glumă, sper că s-a înțeles că a fost doar o glumă și nimic altceva”, a explicat președintele PNL.

În 9 septembrie, Florin Cîțu a publicat un filmuleț care îl înfățișează ca având puterile lui Superman în timp ce salvează un avion de la prăbușire, apoi „super-eroul” iese din ape și rostește „Are you coming?” (Vii cu mine?). „Tehnologia asta”, a scris Cîțu peste videoclip.

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal. El l-a învins în competiția internă pe Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și președinte în funcție. Cîțu a obținut 60,2% din sufragii.

Florin Cîţu dezvăluie strategia PNL pentru a "reseta" România: "Ţin foarte mult la acest lucru"

Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, după ce a fost votat de majoritatea delegaţilor prezenţi la Congresul PNL de astăzi, 25 septembrie 2021. Florin Cîțu a obținut 2.878 de voturi, 60,2% din numărul voturilor valabile. Ludovic Orban a obținut 1.898 de voturi, 39,7%. 72 de voturi au fost anulate.

Întrebat cum intenționează să "reseteze" România, Florin Cîţu a subliniat că programul de guvernare va rămâne neschimbat, iar ordonanțele vor respecta ce s-a decis până acum.

„Nu am schimbat nimic din programul de guvernare, chiar după ce au plecat colegii din guvern. Același proiecte rămân, eu vreau să le accelerăm. Vom merge în Parlament sau toate ordonanțele vor fi legate de ceea ce am spus până acum. Din acest punct de vedere nu se schimbă nimic. 

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu PNL
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close