Antena 3 CNN Politică Răsturnare de situație în PNL! Cină de taină între premierul Florin Cîțu și doi dintre ”greii” PNL

Răsturnare de situație în PNL! Cină de taină între premierul Florin Cîțu și doi dintre ”greii” PNL

Întâlnire de taină, aseară, într-un restaurant din Capitală. Întâlnire ce ar putea tranșa războiul din Partidul Național Liberal.

Răsturnare de situație în PNL! Cină de taină între premierul Florin Cîțu și doi dintre ”greii” PNL
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    16 Iul 2021   •   12:49

Premierul Florin Cîțu a ieșit la cină cu Dan Motreanu și Iulian Dumitrescu, doi dintre greii care, deocamdată, oficial, nu s-au poziționat în niciuna dintre tabere și ar putea înclina balanța.

Surse din partid spun că cei doi, alături de Ilie Bolojan, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, ar controla nu mai puțin de 20 de organizații ale Partidului Național Liberal, ai căror lideri vor vota la unison. 

Cina de aseară vine în contextul în care unul dintre oamenii despre care Ludovic Orban credea că îi va fi aproape a trădat, și a trecut în tabăra lui Florin Cîțu. Este vorba despre Ciprian Ciucu, liderul de la sectorul 6.

Pe de altă parte, ambele tabere negociază cu Dan Motreanu, însă se pare că acesta a fost prezent, joi seara, la cină, alături de premier. 

Ciprian Ciucu candidează la președinția PNL București. Planurile primarului Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și-a depus candidatura pentru președinția PNL București. Acesta a marcat momentul alături de mai mulți membri PNL importanți, printre care Florin Cîțu și Monica Anisie.

Ciprian Ciucu a transmis și care sunt intențiile sale cu privire la această candidatură. Actualul primar al Sectorului 6 dorește să se concentreze pe „componenta de reglementare” și pe eligibilitatea Sectoarelor în ceea ce privește fondurile europene din PNRR.

„Mi-am depus astăzi candidatura pentru președinția PNL București împreună cu colegii care mă susțin și cu care voi face echipă în următorii patru ani.

Mesajul meu către colegii mei din București este despre unitate. Îi aștept pe toți liberalii din București alături de mine. 

Avem mult de muncă,  în special în administrația locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre,  iar pe mine ma interesează in special componenta de reglementare și ca Sectoarele sa fie eligibile,  alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene,  in special PNRR.”, a scris Ciprian Ciucu pe contul personal de Facebook.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close