Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Florin Cîțu, în urma discuțiilor cu PSD: "Cred că am găsit câteva lucruri care să ne unească"

Florin Cîțu, în urma discuțiilor cu PSD: "Cred că am găsit câteva lucruri care să ne unească"

Liderul PNL Florin Cîțu a făcut, joi seară, primele declarații după discuțiile cu PSD.

Florin Cîțu, în urma discuțiilor cu PSD: "Cred că am găsit câteva lucruri care să ne unească"
de Gabriel Dano    |    04 Noi 2021   •   18:19

"Am avut o discuție cu reprezentanții Partidului Social Democrat despre situația în care se află astăzi România și despre soluții, în special. Am vorbit despre proiectele importante pe care deja le avem în programul de guvernare, dar și despre alte proiecte care ar putea să intre în programul de guvernare și care sunt importante pentru România în această perioadă.

A fost o discuție bună, o primă discuție, în care s-au discutat în special proiecte, obiective și am încercat să găsim soluții la această criză politică. Vom merge înapoi în partid și vom prezenta primele concluzii", a spus Florin Cîțu.

Liderul PNL a afirmat că a găsit câteva lucruri care să unească cele două partide în obiectivul comun care este guvernarea.

"A fost prima discuție, iar discuțiile despre funcții, în special despre cea de premier, ai fost câteva. Au fost câteva variante, unele chiar interesante cu un premier care să se schimbe o dată la doi ani, dar nu a fost nicio concluzie.

Eu cred că am găsit în această seară multe lucruri care pot să ne unească: de exemplu, situația pe care o vedem astăzi în România și de a găsi soluții pentru ceea ce avem astăzi în România. Avem o criză în sănătate, avem o criză în energie și pentru acestea avem nevoie de un guvern", a precizat Cîțu.

Știre în curs de actualizare

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close