Antena 3 CNN Politică Fostul premier Dacian Cioloș, surprins că a zburat din nou cu o cursă low-cost - FOTO

Fostul premier Dacian Cioloș, surprins că a zburat din nou cu o cursă low-cost - FOTO

Fostul premier Dacian Cioloș, surprins că a zburat din nou cu o cursă low-cost - FOTO
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    20 Mar 2017   •   09:24

Fostul prim-ministru Dacian Cioloș a fost surprins din nou într-o cursă low-cost, cu plecare spre Bruxelles, duminică după-amaiază, după cum susține și arată un utilizator pe Facebook.

”Cel mai om dintre politicieni zboară cu lowcost. Dacian, te mai vrem mulți ani! #rezist #dacianciolos”, a scris pe Facebook regizorul Mihai Baumann.

Fotografia a fost postată la ora 16:22. Cursa low-cost programată în jurul acelei ore către Bruxelles este cea operată de Blue Air, programată pentru ora 16:25.

Imaginea în care Dacian Cioloș apare în blugi pe culoarul unui avion a strâns sute de like-uri și distriburi.

Fostul premier Dacian Cioloş a plecat pentru cinci zile la Bruxelles. Chiar dacă nu mai are nicio funcţie în politica românească, acesta se va întâlni cu înalţi oficiali şi lideri europeni. 

Aceasta nu este prima dată când Cioloș este fotografiat la zboruri low-cost. Fostul premier a zburat cu o cursă low-cost spre Timișoara, și în noiembrie 2016.

Citiți și O fotografie cu Cioloș așteptând la semafor pentru a traversa strada s-a viralizat pe Facebook. Vicepremierul Costin Borc: „Așa suntem obișnuiți să facem”

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close