Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Îl cunosc pe Sorin Grindeanu; e un tânăr politician competent, onest, curajos

Gabriela Firea: Îl cunosc pe Sorin Grindeanu; e un tânăr politician competent, onest, curajos

Gabriela Firea: Îl cunosc pe Sorin Grindeanu; e un tânăr politician competent, onest, curajos
30 Dec 2016   •   15:05

Premierul desemnat Sorin Grindeanu este un tânăr politician competent, onest, curajos, capabil să ia toate măsurile prevăzute în programul de guvernare, a afirmat vineri primarul general al Capitalei, Gabriela Firea

"Mă bucur că, în sfârşit, chiar dacă aşa, pe furiş, s-a anunţat că s-a acceptat varianta a doua propusă de PSD şi ALDE în persoana domnului Sorin Grindeanu. (...) Îl cunosc pe Sorin Grindeanu, cred că este un tânăr politician competent, onest, curajos, capabil să ia toate măsurile noastre prevăzute în programul de guvernare", a precizat Firea. 

Potrivit acesteia, calendarul acţiunilor parlamentare pentru învestirea noului Guvern va fi anunţat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

Totodată, Gabriela Firea şi-a exprimat regretul pentru faptul că Liviu Dragnea nu este premierul României, pentru că el era, spune ea, "cel mai îndreptăţit şi cel mai legitim să fie prim-ministru, pentru că a realizat programul de guvernare, care va face ca românii să trăiască mai bine în ţara lor". 

Ea regretă şi faptul că Sevil Shhaideh nu a fost acceptată să conducă Guvernul, "fără nicio explicaţie plauzibilă". 

"Susţin toate doamnele care au curajul să se implice în administraţie şi în politică. Aşa cum aţi văzut şi dumneavoastră, este un om cu atât de mult bun simţ, încât rar mai găseşti un profesionist desăvârşit, un român autentic care îşi iubeşte ţara şi poate că de aceea nici nu a fost aleasă, că era un om prea bun", a susţinut Firea. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Sorin Grindeanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close