Antena 3 CNN Politică Valeriu Steriu: PSD nu se teme de Nicușor Dan. Gabriela Firea este pregătită să se bată cu orice candidat

Valeriu Steriu: PSD nu se teme de Nicușor Dan. Gabriela Firea este pregătită să se bată cu orice candidat

Alegeri locale 2020. Deputatul PSD Valeriu Steriu a afirmat că social-democrații nu se tem de candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, cu susținerea PNL.

Valeriu Steriu: PSD nu se teme de Nicușor Dan. Gabriela Firea este pregătită să se bată cu orice candidat
de S.T.    |    28 Feb 2020   •   11:33

Deputatul PSD a precizat că Gabriela Firea e pregătită să câștige în fața oricărui candidat al Opoziției.

„Nu ne temem, efectiv, problema este mai degrabă în partea actualei Opoziții, de a-și identifica după multe luni un candidat care cât de cât să nu-i facă de râs. Am văzut că de aproape trei luni au făcut măsurători, în toate formele, cei de la PNL și în final au găsit candidatul USR-ului pentru această poziție, provocând daune serioase în negocierile pe care USR-ul le avea cu PLUS-ul”, a declarat Valeriu Steriu, vineri, la RFI.

Gabriela Firea, după anunțul PNL privind susținerea candidaturii lui Nicușor Dan: „Țara arde și bătrâneii se piaptănă”

Social-democratul a adăugat că Nicușor Dan va avea scor mai bun decât orice alt candidat al PNL, pentru că niciun liberal nu depășea în sondaje 10%.

Alegeri locale 2020. Steriu: Gabriela Firea este pregătită să se bată cu orice candidat va aduce Opoziția

„Cu siguranță, va avea un scor mai bun decât avea orice candidat al PNL-ului, pentru că nici unul nu depășea în sondaje, am văzut, în urmă cu câteva săptămâni, 10% și atunci au căutat o variantă de împrumut. Pot să vă spun doar că doamna Firea este pregătită să se bată cu orice candidat va aduce Opoziția”, a conchis Steriu.

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close