Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Testarea extinsă pe stadion, prea periculoasă pentru Guvern. Dar vaccinarea în stradă e bună, nu?"

Gabriela Firea: "Testarea extinsă pe stadion, prea periculoasă pentru Guvern. Dar vaccinarea în stradă e bună, nu?"

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a ironizat, joi, implicarea decidenţilor politici în campania de vaccinare, după ce preşedintele Iohannis a vizitat facilitatea de vaccinare drive-through din Piaţa Constituţiei.

Gabriela Firea: "Testarea extinsă pe stadion, prea periculoasă pentru Guvern. Dar vaccinarea în stradă e bună, nu?"
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    29 Apr 2021   •   15:01

Firea amninteşte că a militat, anul trecut, în favoarea testării extinse însă guvernul de atunci, condus de Ludovic Orban, nu a fost de acord cu această iniţiativă.

"Testarea extinsă pe Arena Națională, pregătită de mine în condiții sigure, era 'periculoasă' pentru Orban! Si nimeni nu-l contrazicea! Vaccinarea în stradă e bună! E cool! E şi girată politic!" a scris ea pe Facebook.

Testarea extinsā pe Arena Nationalā pregātitā de mine în conditii sigure era “periculoasā” pentru Orban! Si nimeni nu-l contrazicea! Vaccinarea în stradā e bunā! E cool! E si giratā politic!

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 29 aprilie 2021

Klaus Iohannis: Vor fi şi mai multe centre de vaccinar drive-through

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, joi, după vizita la centrul de vaccinare drive-through din București, că astfel de centre vor fi mai fi create, pentru că rezultatele sunt îmbucurătoare.

"Bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare, e foarte îmbucurător. Acest centru este un succes şi vor apărea cât mai multe de acest tip.

La aceste centre se poate prezenta oricine, inclusiv cine e rezident la noi, inclusiv români din Diaspora. Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză.

Vaccinarea e singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze, e o nouă fază a campaniei, unde nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație, se poate merge la vaccinare cum se întâmplă la acest centru drive-through", a spus, joi, președintele Klaus Iohannis.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close