Antena 3 CNN Politică Gavril Mîrza, PSD-istul care a votat la două mâini: Am pus mâna, trebuie să plătesc

Gavril Mîrza, PSD-istul care a votat la două mâini: Am pus mâna, trebuie să plătesc

Gavril Mîrza, PSD-istul care a votat la două mâini: Am pus mâna, trebuie să plătesc
Sursa foto: Foto: mediafax.ro
de M.Z.    |    10 Apr 2013   •   14:34

Deputatul PSD Gavril Mîrza a declarat, miercuri, că indiferent care va fi sancţiunea decisă de Biroul Permanent al Camerei în cazul său o va accepta, nu o va contesta, pentru că trebuie să plătească pentru că a votat cu două cartele.

"Nu am niciun comentariu (cu privire la decizia luată miercuri de Comisia juridică - n.r.), voi accepta orice verdict va da Biroul Permanent. Am pus mâna, trebuie să plătesc. Cartela colegului meu a rămas în aparat (cartela deputatului Eugen Bejinariu - n.r.), eu am votat cu cartela dumnealui, asta este, nu vreau să mai reiau subiectul. Nu voi contesta decizia indiferent care va fi aceasta", a spus Mîrza, informează Agerpres.

Parlamentarul Gavril Mîrza, de la PSD, a fost surprins de camerele de filmat în urmă cu două luni în timă ce vota şi pentru Eugen Bejinariu.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis miercuri să-şi menţină propunerea ca deputatul PSD Gavril Mîrza să fie sancţionat cu interzicerea participării la lucrările plenului între 1 şi 15 zile, pentru că a votat cu două cartele, a anunţat preşedintele acestui for, Bogdan Ciucă.

"Am hotărât în comisie să retrimitem către BP aceeaşi solicitare de sancţionare de la 1 la 15 zile, iar Biroul să decidă sancţiunea exactă. Am recomandat de asemenea Biroului Permanent să sesizeze Comisia de regulament să ia în discuţie acest subiect şi eventual să modifice acel articol care poate fi suspicionat de neconstituţionalitate", a precizat preşedintele Comisiei juridice.

Premieră în istoria Parlamentului. Un deputat ar putea fi suspendat timp de două săptămâni de la lucrările Camerei, pentru că a votat la două mâini.




×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close