Antena 3 CNN Politică Geoană: În următoarele săptămâni voi lansa o "mişcare profesionistă"

Geoană: În următoarele săptămâni voi lansa o "mişcare profesionistă"

Geoană: În următoarele săptămâni voi lansa o "mişcare profesionistă"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Ian 2012   •   15:22

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a anunţat, miercuri, pe blogul său, că în următoarele săptămâni va lansa o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi, competenţi, care manifestă dorinţa de a face bine României, el arătând că în 2012 actuala putere trebuie înlăturată.

"Pentru cei care doresc să ştie mai mult despre proiectul pe care am să-l propun vreau să anunţ, acum la început de 2012, că voi lansa o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi şi competenţi, cu oameni cu frică de Dumnezeu şi cu dorinţa de a face bine acestei ţări, în următoarele săptămâni", a scris Geoană pe blog.

"Sunt convins că această nouă mişcare, sănătoasă, bazată pe principii şi valori puternice, va reprezenta fermenul unei schimbări mai mari la nivelul întregului sistem românesc, pentru că după 20 de ani este clar că aşa nu mai merge. Este nevoie de o schimbare mai profundă, mai adevărată! Acest lucru este obligaţia mea şi este obligaţia noastră de a înţelege că trebuie să mergem altfel mai departe", adăugă fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Geoană precizează că 2012 trebuie să fie "anul Adevăratei Schimbări în România", pentru că "timpul nu mai are răbdare cu noi".

"Europa se schimbă, lumea se schimbă, marile puteri se schimbă. Suntem în plin război economic şi financiar, în care nu se iau prizonieri, în care învingătorii vor lua totul, iar învinşii vor pierde totul", a precizat Geoană.

El a arătat că pentru a se îndeplini "Adevărata Schimbare", trebuie realizate câteva "obiective obligatorii", primul dintre acestea fiind înlăturarea actualei puteri.

"Pentru asta e nevoie de voi toţi. Nu mai putem continua aşa!", conchide fostul şef al social-democraţilor.

Pe 22 noiembrie 2011, Mircea Geoană a fost exclus din PSD, în urma deciziei luate de CEx, marţi, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

Ulterior, la numai o zi, Geoană a fost schimbat de la şefia Senatului, prin votul plenului. El declara, cu acea ocazie, că îşi va continua cariera şi va lansa o nouă construcţie politică.



×
Subiecte în articol: Mircea Geoană partid
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close