Antena 3 CNN Politică Investiţii marca Udrea: Parc lângă cimitir, cu 700.000 de lei

Investiţii marca Udrea: Parc lângă cimitir, cu 700.000 de lei

Investiţii marca Udrea: Parc lângă cimitir, cu 700.000 de lei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mai 2014   •   11:48

Elena Udrea a fost lup cu banii românilor, pe vremea când conducea Ministerul Dezvoltării. Un exemplu din şirul de investiţii revoltătoare îl reprezintă parcul din Comuna ieşeană Valea Lupului, pentru care Udrea a dat 700.000 de lei. 

Niciun copil nu calcă prin parcul amplasat chiar lângă cimitirul de la marginea localităţii, iar oamenii spun că banii ar fi trebuit folosiţi pentru asfaltarea drumurilor. 

Alei năpădite de buruieni, un foişor şi un loc de joacă pentru copii - cu un tobogan şi patru scaune pe arcuri - au costat 700.000 de lei. Pe leagăne se dă doar vântul, iar băncile au fost înghiţite de vegetaţia sălbatică. Aşa arată parcul de 15.000 de metri pătraţi din comuna Valea Lupului, făcut de Elena Udrea chiar lângă cimitir.
 
Deşi parcul este construit de câţiva ani, mulţi dintre localnici nu au fost niciodată să-l vadă.
 
Autorităţile locale spun că din banii daţi de Elena Udrea pe parc se puteau asfalta peste 500 de metri din drumul comunal.
 
Într-un raport al corpului de control al premierului s-a constatat că milioane de euro au fost cheltuite ilegal pe vremea când Elena Udrea era ministru interimar la Ministerul Mediului, iar mai multe administraţii locale au comis nereguli în utilizarea Fondului pentru Mediu pentru proiecte din Programul spaţiilor verzi.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Iași
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close