Antena 3 Politică Iohannis, al doilea atac la Guvern în două zile: Ne dorim creştere economică, dar nu prin măsuri care sunt nepregătite

Iohannis, al doilea atac la Guvern în două zile: Ne dorim creştere economică, dar nu prin măsuri care sunt nepregătite

de M.Z.    |    15 Iul 2017   •   14:05
Iohannis, al doilea atac la Guvern în două zile: Ne dorim creştere economică, dar nu prin măsuri care sunt nepregătite
Sursa foto: Foto: Klaus Iohannis/Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, cu privire la măsurile în domeniul economic anunţate de Guvern, că este nevoie de stabilitate şi predictibilitate. 

"Nu trebuie făcut un pas special şi nu trebuie reinventată roata. Ceea ce am vrut să transmit şi cred că a fost destul de clar este că avem nevoie de stabilitate şi avem nevoie de predictibilitate", a spus Iohannis, după ce a participat la exerciţiul Saber Guardian 2017 care a avut loc la Cincu. 

El a subliniat că schimbările frecvente de abordare strategică în domeniul fiscal nu fac bine nimănui. 

"Ele nu pot fi puse în practică într-un timp foarte scurt. Mediul de afaceri, dar şi omul simplu vor să ştie ce doreşte statul şi cum va face statul aceste lucruri. Asta înseamnă stabilitate şi predictibilitate. Cu toţii ne dorim creştere economică, dar nu prin măsuri care sunt nepregătite sau slab pregătite, în niciun caz nu vom obţine acest obiectiv. Deci, încă o dată, predictibilitate, stabilitate - acestea trebuie garantate, indiferent cine guvernează, indiferent ce abordare are, aceste lucruri trebuie să prevaleze", a conchis şeful statului. 

Declarația a fost făcută de președintele Klaus Iohannis la cel mai mare exercițiu militar NATO.

Citiți și Iohannis: Niciun program de guvernare nu are dreptul să contravină cerinţelor esenţiale de care economia are nevoie

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis program de guvernare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close