Antena 3 CNN Politică Iohannis: Îndemn ferm la prudenţă în legătură cu diversele propuneri fiscale vehiculate în ultima vreme

Iohannis: Îndemn ferm la prudenţă în legătură cu diversele propuneri fiscale vehiculate în ultima vreme

Iohannis: Îndemn ferm la prudenţă în legătură cu diversele propuneri fiscale vehiculate în ultima vreme
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    25 Apr 2017   •   13:33

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat marţi, la o întâlnire cu mediul de afaceri, că îndeamnă la prudenţă în ceea ce priveşte diversele propuneri fiscale care au fost vehiculate în ultimul timp, mai ales dacă acestea nu sunt temeinic fundamenate, potrivit News.ro.

”Îndemn ferm la prudenţă în legătură cu diverse propuneri fiscal care sunt vehiculate în ultima vreme, mai ales dacă nu sunt temeinic fundamentate, fără un proiect cooerent, fără garanţii clare în privinţa beneficilor, precum şi a capacităţii administrative. Vorbim despre viziune şi competitivitate pe termen lung”, a afirmat Iohannis. 

Ultimul proiect fiscal major lansat în discuţie de guvernul PSD priveşte impozitarea globală a gospodărilor din 2018, în locul impozitului actual pe venit de 16% reţinut la sursă, şi crearea unei clase de consultanţi fiscali care vor intermedia relaţia contribuabililor cu Fiscul.

În plus, proiectul vizează reducerea impozitului pe venit şi extiderea deductibilităţilor.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close