Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu, teorie-șoc despre PNL

Ion Cristoiu, teorie-șoc despre PNL

Ion Cristoiu afirmă că această criză declanșată de coronavirus va avea două etape: cea de sănătate și cea economică

Ion Cristoiu, teorie-șoc despre PNL
Sursa foto: Antena 3
06 Apr 2020   •   22:03

Jurnalistul spune că putem vorbi de câștigători și învinși în funcție și de a doua etapă.

Ion Cristoiu nai adaugă că PNL va deconta cel mai mult electoral din această criză, iar Nelu Tătaru pare să fie primul lider care face, nu spune că face.

"Această criză a dus și la o neîncredere în politica tradițională și sunt multe șanse ca partidele mai recente, gen USR, sau care se vor înființa în perioada următoare, să aibă un capital electoral.

PSD a mers mult pe varianta, am putea spune populistă, nu spun nici pozitiv, nici negativ. A fost și prin Marcel Ciolacu abilitatea de a nu fi în prim-plan, cum era în 2016 sub Dragnea în campania electorală, a lăsat să fie guvernul în prim-plan, comunicatorii erau mai discreți, partidul nu a intervenit cu nimic agresiv, au fost și voci că partidul nu mai există. Dar cred acum că e cea mai bună tactică, PSD putea fi oricând transformat de domnul Iohannis în vinovatul de serviciu, că “de asta mor oameni, că nu ne lasă PSD să acționăm”.

Partidul de guvernământ este cel care decontează. Dincolo de bâlbâielile guvernamentale, de cumplita bătălie pentru imagine, Klaus Iohannis îi convoacă la Palatul Cotroceni, nu înțeleg de ce.

Ludovic Orban nu știe pe ce canal să mai apară. Sunt multe bâlbâieli, vă amintesc acel caz gogolian, bătrâna ce era moartă la prânz și vie mai târziu. PNL pierde", a afirmat Ion Cristoiu, în emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close