Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu, mesaj pentru noua guvernare: Sper să facă, în sfârșit, o prioritate din integrarea europeană. Este vital!

Ion Iliescu, mesaj pentru noua guvernare: Sper să facă, în sfârșit, o prioritate din integrarea europeană. Este vital!

Ion Iliescu, mesaj pentru noua guvernare: Sper să facă, în sfârșit, o prioritate din integrarea europeană. Este vital!
Sursa foto: Foto: Intact Media Images
02 Ian 2017   •   14:48

Ion Iliescu le-a transmis românilor un mesaj în Anul Nou prin intermediul blogului personal., în care vorbește despre ceea ce ar trebui să reprezinte o prioritate pentru noul guvern.

„Dragi prieteni, 

Cu ocazia Noului An vă urez multă sănătate, fericire și un an mai bun! 

Anul de care ne despărțim a fost un an marcat de multe crize, atât în plan politic, cât și social, de accentuarea unor fenomene economice nedorite, atât la noi, cât și în sânul Uniunii Europene, de care România și-a legat destinul acum zece ani. Pentru noi, românii, succesul Uniunii este vital pentru dezvoltare, pentru reducerea decalajelor care ne separă de occident, pentru creșterea bunăstării. Sper ca noua guvernare să facă, în sfârșit, o prioritate din integrarea europeană. 
Fie ca Noul An sa aducă împlinirea speranțelor de mai bine tuturor romanilor !

La mulți ani!”, a scris Ion Iliescu pe blogul personal. 

Pe 23 decembrie, procurorii militari au decis punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra umanităţii, faţă de fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman şi fostul director al SRI Virgil Măgureanu în dosarul "Mineriada din 13-15 iunie 1990".

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close