Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: UDMR se hotărăşte joi dacă rămâne la guvernare

Kelemen Hunor: UDMR se hotărăşte joi dacă rămâne la guvernare

Kelemen Hunor: UDMR se hotărăşte joi dacă rămâne la guvernare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Noi 2014   •   17:04

UDMR va analiza joi dacă va rămâne la guvernare, într-o şedinţă în care se va lua în discuţie şi rezultatul alegerilor prezidenţiale, alături de strategia pentru perioada următoare, a anunţat luni preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

"Joi vom avea o şedinţă a Consiliului permanent, unde vom analiza rezultatul alegerilor şi, bineînţeles, acolo vom analiza şi ceea ce trebuie să facem în perioada imediat următoare. Guvernarea pentru noi şi pentru mine niciodată nu a fost un scop în sine, este o posibilitate, este un instrument pentru a pune în aplicare un proiect politic, un program politic sau parte dintr-un proiect politic. (...) Deci, vom face o analiză şi, dacă guvernarea nu este pentru oameni, nu este pentru comunităţi, atunci nu are rost să stăm la guvernare, dacă nu poţi să aduci beneficii pentru oameni", a precizat liderul UDMR la Adevărul live, potrivit Agerpres.

El a adăugat că UDMR a preferat să amâne o discuţie pe tema alegerilor prezidenţiale pentru a evita luarea unei decizii "la cald".

"2015 este un an extrem de important - începe pentru noi absorbţia fondurilor europene pentru perioada 2014 - 2020, e un an preelectoral. (...)Dar vom face o analiză la rece. Nu am făcut această analiză în prima săptămână şi imediat după alegeri pentru că mie nu-mi place să luăm o decizie la cald. Trebuie să înţelegem şi noi ceea ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, ce mesaje sunt purtate în aceste voturi pentru noi, cei care nu am participat în turul doi, şi vom lua o decizie sper corectă", a completat Kelemen Hunor.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close