Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, candidatul care tace. Atunci când vorbeşte, scoate gafă după gafă

Klaus Iohannis, candidatul care tace. Atunci când vorbeşte, scoate gafă după gafă

Klaus Iohannis, candidatul care tace. Atunci când vorbeşte, scoate gafă după gafă
de O.P.    |    17 Oct 2014   •   05:52

Klaus Iohannis a devenit cunoscut drept candidatul care tace. Dar când deschide gura, face gafă după gafă. Cea mai recentă a comis-o acum două zile, când, întrebat cum profesorii care muncesc cinstit nu reuşesc să îşi cumpere 6 imobile, Iohannis a afirmat sec: ghinion!

Într-un interviu acordat unei publicaţii online, întrebat cu ce bani şi-a cumpărat cele 6 case din Sibiu, Klaus Iohannis a lăsat la o parte bâlbâiala şi a ieşit la înaintare cu ...tupeu.
 
KLAUS IOHANNIS, CANDIDATUL ACL
Cum ati ajuns in posesia lor?
Cumpărându-le.
Cu ce bani?
Banii mei.
Făcuţi de unde, domnule Iohannis?
Făcuţi din muncă cinstită.
Aţi fost profesor.
Da, am fost şi profesor.
Uneori salariul de profesor abia le ajunge celor care muncesc în învăţământ să trăiască de la o lună la alta.
Da, este o mare problemă.
Şi atunci înţelegeţi-i şi pe oamenii ăia care sunt profesori, educatori şi se întreabă eu cu ce am greşit de nu am 6 case.
Ghinion.
Au ghinion?
Eu am ghinion.
Şi ei ce au?

Aroganţa lui Klaus Iohannis nu se opreşte aici. Pe durata campaniei electorale s-a mutat într-un imobil, care valorează cât cele şase case ale sale din Sibiu, în cel mai select cartier al Capitalei: Primăverii. Apartamentul i-a fost pus la dispoziţie de un apropiat pentru o chirie modică, pe care candidatul ACL o ascunde.

Spuneţi-ne dumneavoastră preţul.

Dar nu am de gând să vă spun preţul, de ce să vi-l spun?
Este o chestiune absolut privată.

Încă de la începutul campaniei, Klaus Iohannis nu a fost capabil să-şi justifice averea. Ba chiar s-a încurcat în explicaţii.

Sunteti un om bogat?
Nu, dar nici sarac. Am pornit impreuna cu sotia de la un apartament cu 4 camere pe care nu l-am cumparat din banii de nunta.Din acei bani si din banii de meditatii, salarii, am facut urmatoarea achizitie, am inchiriat-o, am adunat banii, am mai facut una.
Noi nu avem copii. Altii au investit în educatia copiilor, noi în imobile

Nu este singurul scandal în care e implicat Klaus Iohannis. Primarul Sibiului este acuzat de incompatibiliate, pentru ca a deţinut simultan funcţiile de primar şi membru în adunarea generală a acţionarilor a unei companii de stat. Dacă va fi găsit vinovat, Iohannis iese din cursa electorală şi nu va mai avea voie să ocupe funcţii publice timp de 3 ani.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close