Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, mesaj transmis după ce în Rusia a izbucnit o rebeliune declanșată de grupul Wagner

Klaus Iohannis, mesaj transmis după ce în Rusia a izbucnit o rebeliune declanșată de grupul Wagner

Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj, după ce în Rusia a izbucnit o rebeliune declanșată de grupul Wagner.

Klaus Iohannis, mesaj transmis după ce în Rusia a izbucnit o rebeliune declanșată de grupul Wagner
Sursa foto: presidency.ro
de Mia Lungu    |    24 Iun 2023   •   12:54

"Autoritățile române urmăresc îndeaproape evoluția evenimentelor din Rusia. Sunt permanent informat despre evoluții. Suntem în contact permanent cu Aliații.", a transmis Klaus Iohannis, pe Twitter.

O înregistrare video îl arată pe şeful Wagner în jurul clădirilor Districtului Militar Sudic din Rostov. Prigojin îi interoghează personal pe ministrul adjunct al apărării și pe primul adjunct al șefului Directoratului principal de spionaj.

Prigojin afirmă că trupele sale vor bloca orașul și se vor îndrepta spre Moscova, dacă ministrul apărării, Serghei Șoigu și generalul Valeri Gerasimov NU vor veni în întâmpinarea lor.

Citește și: Vladimir Putin numește rebeliunea grupului de mercenari Wagner o campanie criminală: "Cei care au mers pe calea trădării, vor fi pedepsiți"

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close