Antena 3 CNN Politică Surse: Klaus Iohannis le-ar fi cerut liderilor PNL să facă pace cu USR, „viitorii parteneri de guvernare”

Surse: Klaus Iohannis le-ar fi cerut liderilor PNL să facă pace cu USR, „viitorii parteneri de guvernare”

Președintele Klaus Iohannis le-ar fi cerut liberalilor să facă pace cu cei din USR-PLUS, chiar dacă le critică deciziile luate la nivelul Guvernului, în ședința de urgență convocată miercuri seară la Vila Lac.

Surse: Klaus Iohannis le-ar fi cerut liderilor PNL să facă pace cu USR, „viitorii parteneri de guvernare”
20 Feb 2020   •   12:44

Iohannis le-a vorbit liderilor din PNL despre ”viitorii noștri parteneri de guvernare de la USR” și le-a cerut să nu mai vorbească public despre pensii și salarii, acestea fiind teme predilecte ale PSD, scrie digi24.ro.

”Veți spune simplu că respectați legea”, ar fi explicat șeful statului în cadrul întâlnirii de la Vila Lac, conform unor surse participante.

„Vorbiți de investiții și locuri de muncă, de autostrăzi și spitale, nu de pensii și puncte de pensie”, ar fi spus Klaus Iohannis, conform surselor citate, referindu-se la faptul că liberalii sunt defensivi în fața temelor de dezbatere publică lansate de PSD.

Printre cei care au participat la ședința de la Vila Lac se numără președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții Iulian Dumitrescu, Rareș Bogdan și Raluca Turcan, precum și Dan Motreanu, respectiv Alina Gorghiu.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close