Antena 3 CNN Politică Lider PSD: „Jocul politic antiromânesc al lui Klaus Iohannis a suferit o înfrângere importantă”

Lider PSD: „Jocul politic antiromânesc al lui Klaus Iohannis a suferit o înfrângere importantă”

Lider PSD: „Jocul politic antiromânesc al lui Klaus Iohannis a suferit o înfrângere importantă”
06 Mar 2019   •   17:46

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, îl atacă pe Klaus Iohannis, spunând că jocul său „politic antiromânesc a suferit o înfrângere importantă".

„Jocul politic antiromânesc al lui Klaus Iohannis a suferit o înfrângere importantă. Curtea Constituțională a respins sesizarea acestuia privind bugetul!

Aflat în plină campanie electorală, disperat să obțină încă un mandat, Iohannis a atacat la CCR Legea bugetului, blocând-o și blocând, astfel, România. Niciunul din președinții pe care i-a avut țara noastră din 1990 până azi nu a atacat vreodată la CCR bugetul țării.

În sesizarea trimisă către CCR, președintele încă în funcție, a înșirat o serie de motive false. Dar chiar dacă Iohannis se face că nu vede, anul acesta educația, sănătatea, investițiile și comunitățile locale au cele mai mari bugete din istorie.

Ce a câștigat acest personaj? Nimic. A reușit să blocheze pentru câteva săptămâni un buget prin care salariile profesorilor cresc cu 25%, crește punctul de pensie, cresc alocațiile copiilor. A blocat sumele alocate comunităților locale și a împiedicat investițiile și accesarea fondurilor europene.

CCR a respins azi acțiunea acestui președinte-păun, arogant și plin de dispreț la adresa celor pe care ar trebui să îi slujească.

România are buget!”, a scris Ionel Arsene, pe Facebook.

Citește și: CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind bugetul de stat

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va retrimite Parlamentului spre reexaminare legea bugetului de stat pe anul 2019. 

Citește și: Liviu Dragnea: Alocațiile vor crește când Iohannis promulgă bugetul

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close