Antena 3 CNN Politică Liliac pe holurile Senatului. Geoană: Numai Batman mai poate salva România (VIDEO)

Liliac pe holurile Senatului. Geoană: Numai Batman mai poate salva România (VIDEO)

Liliac pe holurile Senatului. Geoană: Numai Batman mai poate salva România (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Geoanã
18 Mai 2010   •   15:01

Un liliac a devenit ?eroul? zilei de marţi pe holurile Senatului, el zburând de la biroul secretarului general până în faţa sălii unde se desfăşura şedinţa Biroului Permanent, cu o escală prin dreptul biroului lui Mircea Geoană. Angajaţii au reuşit să-l prindă doar pentru câteva secunde, micuţul mamifer scăpând şi făcându-se apoi nevăzut pe holurile instituţiei.
Nu înainte de a suscita comentarii prin senatori.
"Eu ştiam că unii au păsări în cap, dar...", a comentat ironic vicepreşedintele Senatului, liberalul Teodor Meleşcanu.
La rândul său, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a spus zâmbind, că "numai Batman mai poate salva România".



"Nu m-aţi prins pe mine, care să fiu foarte superstiţios. Nu am nici mania scenariilor, astfel încât, dacă a fost, e o pură întâmplare, e un lucru normal", a comentat Toni Greblă, preşedintele Comisiei juridice, întrebat despre posibila semnificaţie a apariţiei liliacului.
Întrebat dacă neaşteptatul musafir a fost în vizită oficială, Greblă a spus în glumă că "în Biroul Permanent nu s-a hotărât aşa ceva".
"Dacă era o cucuvea, cred că era un semn rău. Liliacul, din câte ştiu eu, aduce prosperitate, bunătate, linişte. Nu ştiu să aducă lucruri rele. Cucuveaua ne-a adus multe belele pe care trebuie să le trăim în acest moment", a comentat şi liderul senatorilor PDL, Traian Igaş.
Angajaţii Senatului au încercat să prindă liliacul. "Nu, cu o faţă de masă, căci prin bucata aia de pânză o să te muşte", i-a spus unul dintre membrii staff-ului unei angajate, care avea în mână o bucată de material textil şi care se îndrepta spre locul unde se aşezase liliacul. El a luat o faţă de masă de la un bufet din apropiere şi a prins liliacul, care a scăpat după câteva secunde.



Antena3.ro

×
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close