Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Deciziile Guvernului Grindeanu se vor semna în Palatul Victoria

Liviu Dragnea: Deciziile Guvernului Grindeanu se vor semna în Palatul Victoria

Liviu Dragnea: Deciziile Guvernului Grindeanu se vor semna în Palatul Victoria
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
04 Ian 2017   •   16:23

Liviu Dragnea a declarat miercuri, în şedinţa plenului reunit, în care se va da votul de încredere Guvernului Sorin Grindeanu, că actul de guvernare nu se va face la partid, iar deciziile se vor lua în Palatul Victoria, premierul având toată libertatea de acţiune.

“Vom vota şi vom susţine acest Guvern dar vă asigur că vom urmări cu cea mai mare exigenţă actul de guvernare pentru că noi purtăm răspunderea politică în faţa cetăţenilor. Vă asigur că actul de guvernare nu se va face la partid, deciziile şi hotărârile de Guvern se vor semna în Palatul Victoria, Guvernul este puterea executivă şi este datoria prim-ministrului şi a echipei sale de a lua decizii pentru conducreea acestei ţări”, a precizat Liviu Dragnea, citat de news.ro.

Liderul PSD a dat asigurări că premierul desemnat, Sorin Grindeanu, va avea toată libertatea de acţiune şi de a lua decizii.

“PSD şi ALDE au răspunderea, legitimitatea şi datoria faţă de români de a se asigura că acest Guvern transpune în realitate toate măsurile pe care noi le-am prezentat în campanie şi pentru care am primit încrederea românilor. Aşadar, prim-ministrul şi miniştrii acestui Guvern vor avea toată libertatea de acţiune şi de a lua decizii atât timp cât vor urma misiunea de a îndeplini ce este scris în acest program. Coaliţia de guvernare PSD-ALDE va urmări cu atenţie fiecare punct din acest porgram să fie pus în practică”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

În încheiere, Liviu Dragnea a susţinut că PSD va fi primul partid care va interveni dacă Guvernul Grindeanu se va abate de la programul de guvernare.

 

viewscnt

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Sorin Grindeanu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close